О-в Бали - тур от север на юг*


цени от 1905.00 лв.

Резервирай сега

Дати:

04 Май, 2018 - 15 Май, 2018 - 1905.00 лв./човек

01 Октомври, 2018 - 11 Октомври, 2018 - 1905.00 лв./човек

Дестинации: Индонезия

Транспорт: Самолет

 • Информация
 • Програма
 • Дати и цени
 • Забележки

Информация

БАЛИ - НЕПОЗНАТИ, УНИКАЛНИ КЪТЧЕТА ОТ ОСТРОВА – ЕКЗОТИКА, МОРЕ, ДЕЛФИНИ И ДРЕВНИ ХРАМОВЕ                        

С местоположение сред терасовидни оризища, изкачващи подножието на централните планини на Бали, Убуд е смятан за културното сърце на острова и е дом на най-значимите музеи тук. Мястото разполага с множество художествени галерии и занаятчийски магазини, а всеки ден в града се провеждат танцови и музикални представления.
Туризмът тук прогресивно разцъфтява, след като Убуд е представен в книгата и филма „Яж, моли се и обичай.”

Най-големият курорт на северния бряг на Бали – Ловина, е известен с черния вулканичен пясък, от който се състои неговия плаж. Обхващайки няколко малки села, това е популярно място за гмуркане. Спокойното море е идеално и за плуване и наблюдаване на делфини.

Програма по дни

1 ДЕН

Отпътуване от Терминал 2 с полет София – Денпасар – София.

2 ДЕН

ДЕНПАСАР - УБУД. При пристигане на летище Ngurah Rai в Денпасар, Бали, след като се срещнем с нашия екскурзовод, поемаме с трансфер до планинския курорт Убуд, известен като център на балийските изкуства. Забележка: Настаняването в хотела се извършва след 14:00 местно време. Нощувка в Anumana Ubud Hotel 4* / https://www.anumanaubud.com/

3 ДЕН 

УБУД (закуска и вечеря). Закуска в хотела.Сутрешно двучасово посещение на спа център в Убуд. Около 14 часа, ще направим полудневен зашеметяващ тур, който ще ни преведе през живописен път покрай Храмът на кралския парк, заобиколен от ров от лотосови растения,  гората на свещенните маймуни  и ще посетим уникалният, построен в морето храм на Tанах Лот - грандиозен храм, построен върху скала на около 200 метра от брега.Кечак Денс в Tанах Лот (започва в 18:30 на открито, не работи по време на дъждовна вечер.) Вечеря в местния ресторант в района. Нощувка в Anumana Ubud Hotel 4*/   https://www.anumanaubud.com/

4 ДЕН

УБУД ( закуска). След закуска отпътуване на еднодневно пътешествие към западните райони Табанан и Менгуи, носещи името на двама воюващи в миналото принцове. След като напуснем града, ще посетим впечатляващите оризови тераси, подредени в удивително безупречен редн и плодородните полета простиращи се до подножието на вулкан Батукару. Продължавайки на север ще стигнем до Ятилувих, който е известен с великолепните си пейзажи. Гледката от планинското селище обхваща целия Южен Бали. Кацнал на висок терасовиден склон, Ятилувих си спечели името, което означава "наистина перфектно". Нашето пътешествие днес продължава със спирка в Копи Лувак, където ще изпием по чаша ароматно кафе – най-скъпото в света. Докато напускате южните равнини, ландшафтът ще се редува с оризови полета и пъстри петна от лук, зеле и папая, отглеждани в хладния климат на планините. Ще посетим пазар за цветя и плодове, преди да продължим към храма Улун Дану намиращ се на малък нос в езерото Братан. Връщаме се в Убуд. Нощувка в Anumana Ubud Hotel 4*/ https://www.anumanaubud.com/.

5 ДЕН

УБУД  (закуска). Ранно отпътуване от хотела (включена закуска – сух пакет) в посока към хълма Кинтамани, за да се насладим на изгрева на слънцето (в зависимост от метеорологичните условия) и красивата панорама на  вулкана Батукару с широката пясъчна долина около него. Тук ще видим и езерото намиращо се в кратера на вулкана. След това продължаваме  пътуването си до Бесаких, където се намира най-древният храм-майка, построен за да пази острова от зло, разположен в подножието на хълма Агунг. Следващата спирка е в предколониалния комплекс на правосъдието на местното царство, който се намира на брега на гигантско лотосово езеро.Нощувка в Anumana Ubud Hotel 4* / https://www.anumanaubud.com/.

6 ДЕН

УБУД  - ЛОВИНА (закуска, обяд). Закуска в хотела. Отпътуваме към град Табанан, за да се запознаем с балийското селскостопанство. След като се пременим като типични балийски селяни с традиционната им фермарска шапка, ще предприемем интересна разходка през оризовото поле, за да се докоснем до тайните за отглеждане на ориз. Ще наблюдаваме как по най- естествен и примитивен начин, ползван от векове, балийците се справят с изваждане на ядката на кокосовите орехи. Традиционен балийски обяд, включващ демонстрация на вряща касава/ маниока от местната кухня. Продължаваме пътуването си до Ловина, намираща се в северната част на острова, като преминаваме през планинския район Бегудул. Ще посетим старата столица Сингараджа, известна с колониалната си архитектура, за да стигнете до красивата панорама на вулканичните пясъчни плажове на Ловина. Настаняване и нощувка в Aneka Lovina Villa & Spa 4* / http://www.anekalovinabali.com/.

7 ДЕН

ЛОВИНА (закуска). Делфин Сънрайз Тур – рано сутринта предприемаме вълнуващо пътешествие до  северния бряг на Бали – Ловина Бийч, за да станем свидетели на незабравимата гледка от танца на изящните бозайници и да чуем песента на делфините, на фона на златистия изгрев. Закуска. Свободно време. Нощувка в Aneka Lovina Villa & Spa 4* / http://www.anekalovinabali.com/.

8 ДЕН

ЛОВИНА – ЮЖЕН БАЛИ ( закуска). Закуска в хотела. Напускаме северния бряг за да се отправим към южното крайбрежие. По пътя ще спрем във ферма за перли и преминавайки през приветливте балийски села, заобиколени от красивата природа на оризовите полета, ще се отправим към градината в Пупуан. При пристигане в южната част на острова, настаняване в Camakila Resort  http://www.camakilabali.com/. Ношувка в хотела.

9 и 10 ДЕН

ЮЖЕН БАЛИ  (закуска). Дни в свободно време с включена закуска. Нощувка в Camakila Resort http://www.camakilabali.com/.

11 ДЕН

Отпътуване от Бали. Закуска в хотела. Трансфер до летището.летището. Забележка: времето за напускане на хотела 12:00 ч. местно време.

12 ДЕН

Пристигане в България.

Дати и цени

04 Май, 2018 - 15 Май, 2018 - 1905.00 лв./човек

01 Октомври, 2018 - 11 Октомври, 2018 - 1905.00 лв./човек

Цената включва

 • 4 нощувки със закуска в Anumana Ubud Hotel 4*/ https://www.anumanaubud.com/, Убуд или подобен;
 • 2 ношувки със закуски в Aneka Lovina Villa & Spa 4* / http://www.anekalovinabali.com/, Ловина или подобен;
 • 3 нощувки със закуски в Camakila Resort http://www.camakilabali.com/, Южен Бали или подобен;
 • 1 обяд в местен ресторант, когато е посочено;
 • 1 вечеря, когато е посочено;
 • трансфери летище - хотел - летище;
 • екскурзии, както е посочено в програмата с англоезичен екскурзовод;
 • водач от Спринг Кеър Екзотик Турс при 12 пълноплащащи туристи;
 • климатизиран транспорт при трансферите;
 • входове на посещавани обекти, паркинг, държавни  такси.

Цената НЕ включва

 • Самолетен билет София – Денпасар – София;
 • Единично настаняване – 340 евро;
 • Лични разходи.

Забележки

ЦЕНА 974 евро за група от 12 човека

Бали ви очаква с любов!

Подобни оферти