Йордания


Галерия

Повече за Йордания

Йордания (Jordan) е страна, в която няма да скучаете. В нея съхранените парчета история се преплитат с мълви и легенди; дават си среща настоящи и отдавна отмрели богове и религии, а природата на всяка крачка напомня за своето могъщество.

Някои от тях са ключови за човешката история и цивилизация. Други са съвсем различни от всичко, което сте виждали досега. Направете с нас една въображаема разходка и ако ви хареса, потърсете ни, за да организираме и истинското ви пътуване до Йордания и нейните чудеса.

Йордания има един излаз на Червено море (Red Sea) – мястото, на което се срещат морските пътища, идващи от Азия (Asia), Африка (Africa) и Европа (Europe) – Акаба (Aqaba). Тя е малък град, обрасъл с палми и заобиколен от червени планини. В него най-привлекателни за туристите са възможностите за гмуркане и шнорхелинг.

Кораловите рифове във водите на Акаба са едни от най-красивите в света. А разнообразието от риби, раци, скариди и всякакви морски твари е огромно. Дори да не сте любители на подводните разходки, достатъчно е да влезете малко навътре от плажа, да си сложите очилата за плуване и да се озовете в невиждан, разкошен подводен свят.

Актуални оферти за Йордания


Няма намерени оферти.